crosscol

четвъртък, 3 април 2014 г.

Хороскоп за месец Април !?

Понеже виждаме, че е модерно да се четат хороскопи, ние  също решихме да пускаме всеки месец по един хороскоп за всичките дванадесет зодиакални знака. Нашите сътрудници дни и нощи стояха по планини, долини, полета, езера и морета. Допитваха се до изтъкнати астролози, нумеролози и всякакъв вид звездомани, които на драго сърце им помогнаха в изготвянето на хороскоп за месеците от годината.
Представяме ви хороскопът за месец Април.











Зодия Овен

Ще можете да се запознаете с особени и леко налудничави хора, внимавайте, защото те ще се постараят да вслушат вашето психическо(а пък може и физическо), здраве, де да ги знаеш! Та, внимавайте с тях, ако видите по улицата някакъв хахавелник не го доближавайте, щото край! С кариерата ви е свършено. Съветваме ви да се държите като аутсайдер, не общувайте с никого, нито с близките ви, нито с приятелите, а не дай Боже с непознати. През този месец вашата чувствителност е особено силна, за това се пазете да не би да попаднете в някаква емоционална буря, не се карайте, нито се притеснявайте щото ще си докарате много болести. А бе ако е възможно не правете нищо, не общувайте, не се движете, не се смейте нито ревете не правете нищо. Това ви съветваме ние да правите през този месец.

Зодия Телец

Този месец за вас е особено тежък, тежък е защото вашият скапан екип не е в състояние да ви помогне, за това вие ще го мъкнете на гърба си. Знаете ли, по-добре изгонете (ако можете) някои от вашите колеги, а ако сте на такава длъжност, която не ви дава възможност да ги гоните то се постарайте да им очерните живота, за да може те сами да си тръгнат от и без това тъпата работа (тъпа е щото не ви дава възможност да командвате). През този месец ще придобиете големи загуби от страна на финанси, тежко ви и горко... Но пък за това имате възможност да ходите на почивка някъде към средата на месеца, без пари, но на почивка. В края на месеца се очаква да получите допълнителен доход, така че май няма да сте без пари. А бе, ние не знаем както сами си го направите.

Зодия Близнаци

Това е вашият месец! Ще бъдете в приятна и комфортна обстановка, ще си общувате на воля с вашите колеги и приятели (за разлика от Овена, който ще стои като темерут от страни), Бъдете внимателни, защото любовните авантюри за вас няма да са особено сполучливи, ако е възможно не се занимавайте с глупаци, нито с умници, още повече с хора на височина по-висока от тази на сърцето ви. Вие сте си самодостатъчни! Ние предвиждаме  за вас важни разговори, от които зависи бъдещето ви, а може и миналото, защото де да го знаеш това време то все се мени я с един час напред, я на зад. Непременно през втората половина на месеца си отпочинете, ако ви е възможно заминете за Тинбокту. Ако не то поне отидете на Хаваите.

Зодия Рак

Този месец май не е сполучлив и за вас. Ужас! Но пък ви съветваме да се занимаете с алъж вериша, ще ви върви, купувайте, продавайте и не се занимавайте с глупости като Близнаците дето трябва да ходят на Тимбокту. Заложете на сигурно, предлагаме ви да се заемете с продажба на Патладжани (сини домати). Заради големите ви печалби от продажбата на синьото изкушение – патладжана, ще се почувствате необичани особено от Телеца, защото все пак на него в работата не му върви, особено, защото не може да ви изгони. Но в никакъв случай не се притеснявайте, нали не плащате данък обществено мнение!?

Зодия Лъв

През този месец се опитайте да изиграете колкото се може повече хора, ние вярваме във вас. Много близки до вас ще ви предложат да направите бизнес, ако са Раци приемете, ще ви върви продажбата на патладжани. Не се оглеждайте твърде много в огледалата- естествено всички знаят,че вие сте най-красивите, най-умните , изобщо вие сте най- всичко. И все пак стойте далеч от огледала, от красотата ви могат да се пукнат , а после ви чака дълга и нещастна любов.

Зодия Дева

Много съжаляваме за вас, особено ако сте журналисти, политици, духовници, полицаи, лекари и прочие. Съжаляваме, защото този месец не е подходящ за никакви публични изяви както и даване на лично мнение, sorry.

Зодия Везни

Този месец сте особено находчиви, не се притеснявайте давайте смело във всяко едно начинание ще успеете особено ако се съедините с Рака, щото той така и така ще има добър бизнес тоя месец. И на вас ви казваме Патладжаните са на мода, включете се в бизнеса. Мерете точно. Не крийте везните от купувачите, за да не си докарате излишни главоболия.

Зодия Скорпион

Вие по начало сте си доста общителни, и  точно за това ще имате много успехи, не като Овена и като Девите, горките. Вие спокойно може да се изявявате на всякъде даже и в банята, хлебарките ще бъдат очаровани от вашите иначе не сполучливи изпълнения, не защото не можете да пеете, защото това не ви е в кръвта. Вие може да говорите и не се свенете, а го правете и с повод и без такъв.

Зодия Стрелец

Този месец е семеен за вас. Не правете никакви бързи действия защото ще си изпатите, както обикновено патите. Внимавайте да не влезете в конфликтни ситуации особено с Телец, защото рогата му бодат. В края на месеца може и да изпаднете в някакви душевни състояния, ама то е от времето. Шантаво.Не прекалявайте и със захарния памук, води до увеличаване нивото на ендорфин, а той изкарва всяка ненормална ваша черта в пълният и блясък. Внимавайте, ако видите хора с бели престилки,вероятно идват именно за вас.

Зодия Козирог

За жалост не може да се включите в заниманията на Рака (в продажбата на патладжани). Но въпреки всичко не е изключено някои от вас да успеят в продажбата на други плодове и зеленчуци. И вие както и половината зодиакални знаци сте под влияние на доста звезди, планети и всякакъв вид небесни тела та затова ще сте много чувствителни, муха да ви ухапе ще плачете.

Зодия Водолей

Горките! Не се притеснявайте от реакциите на Овните, Телците и Девите. Не правете много големи физиономии, а се надсмейте над това, че вярват на нас и именно за това се чувстват зле. Но не ги подценявайте, съветваме ви да се сприятелите с Рака, за да докачите от печалбата му от патладжани. И не прекалявайте с алкохола, вие сте зодия Водолей, а не Водолей.

Зодия Риби

Ето и вие като Скорпионите. Изявявайте се спокойно, защото този месец Девите ще са пас. Финансите също ви вървят, така че заедно с Рака ще развиете доста доходоносен бизнес с патладжани, които добре вървят на пазара този месец. Добре обмислете всичко, защото Телците са особено нападателни, най-вече след като прочетоха това, което предрекохме за тях. Но успехът си зависи от вас, а и най-вече от Рака, дръжте се за него и няма да съжалите. Патладжаните са на мода.