crosscol

сряда, 30 април 2014 г.

Хороскоп за месец Май !?

И този месец нашите сътрудници астролози и нумеролози ни помогнаха да изготвим хороскопа за дванайсете зодиакални знака за месец Май. Заради дъждовете им беше доста трудно да разберат какво ви вещаят звездите, но пряко сили успяха. Прочетете и се смейте. 

Овен - За вас този месец, за разлика от април, ще бъде изпълнен с всичко. Ще имате много успешен бизнес, особено ако се насочите в продажбата на дъждобрани и чадъри. Ще харчите парите си после цяло лято на морето. В любовта също ще ви върви, а може и да не ви върви, зависи само и единствено от бизнеса. Има пари, има любов, няма пари-няма любов. Физически ще сте здрави, но психически не. Това е заради дъжда, депресията ще ви изяде.



Телец- Вие сте едни много спокойни хора,ама много. От вас струи такъв чар, че именно вие ще сте щастливи в любовта. Тя може и да е едностранна, ама пак ще сте  happy. Пари няма да имате,но пък как иначе ще разберете вкуса на циганската баница, простете,  ромската баница и кремвиршите с бъркани яйца.

Близнаци -Това,че във вас живеят две личности съвсем не оправдава налудничавото ви поведение. Стига сте се държали като деца и осъзнайте, че ще сте роби на Овните, те първи си откриха бизнеса с дъждобрани. Както се казва, да сте се сетили по-рано. В любовта също няма да ви върви-така е, от два стола винаги се пада на земята.

Рак-Разбиха ви сърцето в края на април, но май месец ще излекува раните ви. Не си взимайте дъждобран от Овена, стига е печелила тая гад. Дъжда е пречистващ, а и е поизчистващ. Възползвайте се от момента, тичайте в дъжда, скачайте в локвите, пейте. Това е начина да освободите натрупалото се напрежение, е може да отключите някоя настинка, но две хубави неща на този свят няма.

Лъв- Предупредихме ви, красиви сте,перфектни сте,но не се гледайте твърде много в огледалата-пукнаха се. Не плачете,какво са 7 год. нещастна любов. Все пак имате себе си,а това не е никак малко. Запалете колата и вървете при Овена,той няма да ви обича,но ще ви направи богат, щото нали се сещате ще му върви с продажбата на чадъри.

Дева- Не ви харесваме, вие сте егоистични и пресметливи хора. Искате да провалите бизнеса на Лъва и Овена. Вие разбихте сърцето на Рака. Сега се затворете в някоя стая и страдайте. Самотата може да ви покаже,че света не се върти около вас и ,че всеки трябва сам да си сърба надробената попарка.

Везни-  Сега е времето да се изкачите по стълбата на успеха. Ще разберете,че дъждобраните са печеливши само временно и за това ще си купите язовир. С него ще напоявате всички околни населени места,ще развъждате рибки,ще идват хора да плажуват при вас. Ще имате много работа,която обаче в дългосрочен план ще ви предостави възможност за дълги почивки. Вие сте. Ако не ни вярвате,то поне пуснете едно тото, 6-цата е ваша. Числата са ви 2-12-24-34-43-42. Ако сме ги познали,моля дайте ни процент.

Скорпион – Месец Май дойде. Вие както обикновено сте по-добри от останалите в зодиака или поне така си мислите. През този месец ви съветваме да се шляете, да не се занимавате с нищо, те проблемите както са си дошли така и ще си отидат, може ако искате да отидете до овена и да си купите чадър, щото и без това месеца е дъждовен, а пък на него алъш-вериша ще му върви. На вратата се хлопа! Не чувате ли!? Да си знаете от нас, ако сте женен ще ви споходи тъщата, а ако ли не то със сигурност ще ви дойде на гости някой ваш ама абсолютно неприятен приятел. Както винаги вашия блестящ и изострен ум ще роди страхотна идея, но за жалост ще се окаже, че е измислена вече от някой друг, защото нали знаете няма нищо ново под слънцето.

Стрелец – Вие сте най-добре, ще пътувате! Може да отскочите до Идния там се очертава страхотно време, а не като при нас, а и ви съветваме да не взимате никакви чадъри от Овена, от Китай са. По-добре се ориентирайте и носете голям плик и с него се пазете от дъжда. Вие ще сте особено груби и отмъстителни през този месец, жалко, по принцип «не сте такива». Съветваме ви, за да избегнете скандалите, въпреки, че е неминуемо ще ви преследват, да отидете в манастир за няколко дни. Само внимавайте да не се изпокарате с игумена. Ако ли не представете си, че сте самодива и се рейте в гората докато не ви обявят за общодържавно издирване.

Козирог – Мир, спокойствие, мир, спокойствие, мир спокойствие, мир... Това е вашата мантра за този месец. Това ви и очаква, твърде спокойни и твърде уравновесени, вашите роднини ще си помислят, че пиете хапчета и ще ви закарат на доктор, който ще констатира някакъв обадил се ваш детски комплекс и ще ви препоръча хапчета. Не ги пийте. Няма смисъл, така или иначе пак ще си останете с комплекса. Препоръчваме ви и почивка, защото след тези беди ще ви се наложи да ходите на далече. Отидете заедно със стрелеца в гората, ако не искате да се правите на самодиви може поне да си направите пикник.

Водолей – Вие, този месец, ще творите. Ще пишете, пеете, танцувате, рисувате, скачате и кокуригате (последното се отнася за петлите от тази зодия). За вас този месец е като да получите шестица от тотото. Всички врати са отворени, вратите на РПУ-то, Затвора, Библиотеката, Данъчната инспекция и още много подобни сгради, които този месец са особено приветливи към вас. Съветваме ви и вие да не купувате чадъри, не си струва само ще си дадете парите на вятъра, не са качествени овеновите чадъри.

Риби -  Ех тази любов, тази любов. Няма да ви върви този месец и това си е. Ако имате партньор то много ще го задушите, ако нямате то не се винете, а се радвайте, съветваме ви да излезете на чист въздух и да се поразходите. Понеже вие сте си родени изследователи, то ви съветваме да проверите под бюрото на шефа ви, там има един документ, който ще ви разкрие огромна тайна, която ще промени живота ви... Вашето предизвестие за уволнение... Но не се притеснявайте ще се справите, като излезете на тротоара ще намерите фиш за тотото със цифри написани от Везните, който те ще загубят. Той ще ви донесе шестица от тотото и тогава не ни забравяйте.