crosscol

неделя, 1 юни 2014 г.

Хороскоп за месец Юни!?

Представяме ви хороскопа за този месец, видян през очите на нашите сътрудници астролози и нумеролози, но поради скандал в техните редици ще се наложите да изживеете един не толкова чудесен летен месец, не ни не сърдете, тя кавгата и злобата са виновни. Няма да ви издаваме служебни тайни, но няма как да не отбележим, че тоя месец и самите астролози видяха месеца за себе си пълен с кавги и крамоли, точно защото звездите бяха замъглени и апаратурата отказваше да работи заради тази ми ти някаква злоба. Все пак прочетете, какво ви вещаят звездите според нас.





Овен - Месецът е подходящ да откажете цигарите. Не за нещо друго, но този път бизнесът няма да ви върви. Любовта също. Седнете и учете ,че сесията идва (ако сте студенти, ако не то шийте гоблени), а шанса да си вземете изпитите е само този. За това -откажете цигарите. Купете си пакетче дъвки, но не от лютите, вредни са за стомаха.

Телец- Не се срещайте с Овни, те оказват цигарите. Ще са леко нервни и има опасност да усетите как рогата им ви правят синини. Вие сте едни добри и кротки хора, няма да отвърнете на техните нападки. Ще мълчите кроткото и ще чакате бурята да премине. Месеца е подходящ за любовни авантюри. Избягвайте Стрелците, зад усмивката им се крие нещо зло, което ще ви направи тъжни. Всички други обаче са готови да пърхат с мигли около вас и да ви покажат колко топло може да грее юнското слънце

Близнаци - Работата ви пренатоварва. Време е да си починете. Най-добре сами /колкото и относително казано да е сами за вас/. Наранили сте доста хора, за това стегнете си багажа и просто заминете. Отпуснете се на плажа с книга в ръка. Насладете се на песента на птичките, на разбиващите се в пясъка вълни. На това как ще галят краката ви- и без това друг няма да ви погали.

Рак- За вас също това ще е доста самотен месец. Прекалената ви чувствителност и желание да се сърдите ще отблъсне от вас хората, които ви обичат и ще останете сами на света. Разберете, че не всеки е длъжен да ви харесва. Ако пък никой не ви харесва, то проблемът може би е във вас. За това отидете и вие на почивка. Има голяма вероятност да попаднете на някой Близнак и да се харесате. Все пак двама самотници не са самотни и тъжни.

Лъв- Плановете ви да заминете в чужбина дори и провалена с гръм и трясък, може да ви покаже,че е време да залегнете и вие над учебниците (ако, пак повтаряме сте студенти, ако ли не и вие започнете с гоблените, очертава се другия месец доста да се печели от това). Трябва да преглътнете егото си и да направите това, което отлагате още от февруари. Мечтаехте да се ожените, но всъщност ще прекратите връзка, която ви е правила щастливо богати. Съжаляваме за вас. Хубавата страна на нещата е, че знаем кой е виновен за всичките ви нещастия - Овена, който от яд, че вече не пуши се чуди какво лошотия да сътвори, но спираме до тук, за да за приличаме на сапунен сериал.

Дева- Ето на вас ще ви върви. Още на 1-ви юни слънцето ще ви се усмихне през прозореца, ако не от там, то поне през монитора. Ще се захванете с нов бизнес, който също ще потръгне. В любовта също ще ви върви, но внимавайте... не се дръжте студено и пресметливо, защото каквото си надробите сега, това ще сърбате през юли, а и цяло лято.
Везни - Идеалното време е да се качите на кантара. Ако цифрата, която показва не ви харесва -просто смъкнете единия крак, ако и това не ви удовлетворява, май е време да отидете малко на фитнес или просто слезте от кантара. Все пак става топло, време е да покажете ,че сте се грижили за себе си както трябва. Усмихвайте се, някой може и да се влюби в усмивката ви, но ако ви е сърдит, то това е Рака. Мисли си,че заради вас се водят дори войните.

Скорпион - Крайно време е да се научите да си затваряте устата и да не спорите с хората. Научите се да приемате чуждото мнение и да го уважавате. Ако не го направите, то има опасност да се натъкнете на нервния Овен. А той е доста лош. Няма да ви даде, а ще ви прегази като валяк. Но все пак ще сте щастливи. Ще получите бонус към заплатата – някакви 100 лв., но все пак са бонус.

Стрелец- Обзела ви е депресия, която обаче много бързо ще премине, поне когато спре да вали. Облечете си някоя изкряща дреха, да ви забелязват от далеч. Ако срещнете Овен, пуснете му една стрела и да се приключва вече. То не спря да тормози другите зодии. Ако пък ви дожалее за него, дайте му цигара, може и дъвка, но от лютите. Направете добро - то все някога ще ви се върне тъпкано. Ако не в този живот, то когато се преродите на маруля, може да имате късмет и никой да не ви изяде.

Козирог - През този месец, вие ще сте зодиакалния Херлок Хоумс, ще разкривате измами, престъпления и прочие такива чудесии, но  няма да бъдете никак удовлетворени от този факт и ще се чувствате подтиснати, ще страдате, ще линеете и на края ще се откажете да бъдете чак такъв детектив, което пък ще доведе нови хора до вас, е все пак бъдете нащрек, може да ви измамят. Поради вашата обективност и това детективско чувство дето се е намърдало у вас, ще спечелите доста пари, които разбира се ще профукате за скъпи и ненужни вещи.

Водолей - Този месец нещо не е както трябва, няма да знаете къде сте, ще губите време и сили за ненужни неща и ненужни хора. Ще имате доста срещи, но те не са нищо специално - Сулю Пулев и Пулю Сулев, така че няма да им се връзвате, когато кажат, че вратовръзката или роклята не са ви хубави, те го правят от злоба, а не от друго. Бъдете находчиви и смели, когато някой ви обиди му зашлевете шамар.


Риби - Ударите под кръста за вас този месец са разрешени, не се свенете доста ви станаха враговете, къде от вашето неадекватно поведение, къде от злобата и завистта на другите. Искате или не, ще се наложи да се защитавате, но пък знайте, че на ваша страна ще бъдат всички костенурки, не знайно защо. Не ни питайте защо и те са набъркани и ние не знаем. Емоционално ще изпаднете в интровертност на духа и ще трябва да ви шамаросат, за да се върнете в нормалното си състояние.